ballonvaart

Zoeken naar ballonvaart

Ballonvaren - Airventure Ballooning.
Contacteer ons 32 498 506 578 of info@airventureballooning.be. Ballonvaren en een ballonvaart beleven doe je met Airventure Ballooning. U wenst met uw bedrijf een ballonvaart te maken of u wil simpelweg zelf eens een ballonvaart ervaren met vrienden of familie? Wij verstrekken u graag meer informatie over de diverse formules die wij u te bieden hebben op het gebied van ballonvaren. Ons bedrijf is actief in gans België. Een exclusieve ballonvaart voor particulieren in het kader van verjaardagen, jubilarissen en huwelijken en voor bedrijven ballonvaarten als relatiemarketing, personeelsfeesten en incentives.
Overzicht startlocaties ballonvaren - Rob Wiegers Ballonvaarten BV.
Onderstaand overzicht zijn reeds geplande ballonvaarten, wij ballonvaren elke dag, staat een door u gewenste dag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Wilt u een privé ballonvaart reserveren, selecteer dan Eigen" locatie" en vermeld bij de opmerkingen uw wensen, helaas laat het systeem de prijzen niet zien, de prijzen voor de privé ballonvaarten kunt u hier vinden.
Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis! - Skaai.
Cadeaubon voor 2 personen. per kind -12j. Cadeaubon op maat. PRIJS OP MAAT. per kind -12j. Boek nu uw vlucht Alle prijzen zijn inclusief BTW. Boek nu uw vlucht. Dagelijkse ballonvluchten vanaf 1 van onze vaste vertrekplaatsen, gekozen in functie van de windrichting. Aarschot, Averbode, Diest. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de volgende vaart, contacteer ons snel! Aarschot, boek je ballonvaart dichtbij huis bevat.: Vlucht van 1u in de regio van Aarschot, Rilaar, Langdorp en Ramsel. Foto van in delucht. Bubbles en frisdrank à volonté. Eventueel vervoer naar de vertrekplaats na overleg. Leuk aandenken dat je direct kan delen. Bij mooi weer, elke dag het hele jaar door. 2u na zonsopkomst en 2u voor zonsondergang. Jouw begeleider voor deze vlucht.: Kris Houtmeyers Björn Drees. dagelijks sinds 1996 Specialist in de volgende regio's.: Vlaams-Brabant, de Zuider-Kempen en Limburg Over de piloot.: In 1996 raakte Kris gepassioneerd door ballonvaren. Omwille van zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen, slaagde hij er in om binnen zeer korte tijd zijn commerciële vergunning te behalen. Wat begon als een hobby groeide uit tot een full time bezigheid.Bjorn maakte in 1999 zijn eerste ballonvaart en het werd al snel duidelijk dat ook hij ballonvaarder wilde worden.
Ballonvaren Feel The Sky.
Champagne van Cuillier tijdens de vaart, geschonken in kristallen glazen. Dit is huischampagne van het 2-sterrenrestaurant Mylord in Ronse. We varen zowel laag bij de grond als hoog in de lucht voor een schitterend panorama. Ruime luxueuze mand met rood leder afgewerkt, ook aan de handvaten. Onze manden hebben geen vakjes, dus jullie staan gezellig bij elkaar en zitten niet in afzonderlijke vakjes. Groepsfoto in de mand. Certificaat op naam. Een leuke geschenkje als aandenken. BTW is in alle tarieven inbegrepen. Verzekering conform Europese regelgeving. Vervoer na de ballonvaart terug naar het opstijgterrein, in onderling overleg. Feel THe SkyBallonvaartbeleving: €139 per persoon, €99 kinderen tot 14jaar. Feel The Sky Privé Ballonvaartbeleving. Enkel voor uw gezelschap zonder andere passagiers.: - met 2 personen: €395 totaal u betaalt€117 voor de privé exclusiviteit t.o.v.
Ballonvaart luchtdoop.
Ballonvaarten kan je bij goed weer in principe elke dag van het jaar doen, maar wij varen vooral in de zomer dan is de meteo beter, en de velden zijn droog. Vermits heteluchtballonnen gevoelig zijn voor thermiek stijg- en daalwinden, waardoor de ballon onstabiel zou vliegen, vliegen we enkel 's' morgends of 's' avonds dan is er immers geen thermiek omdat de zon minder krachtig inwerkt op het aardoppervlak. Bij een ballonvaart kan iedereen meevliegen vanaf 7 jaar de leeftijd dat kinderen boven de mand kunnen kijken mits de passagiers over een goede gezondheid beschikken geen afwijkingen.
Vaar met een luchtballon over Lokeren en het Waasland - Stad Lokeren.
Ballonvaart in Lokeren. Een ballonvaart over Lokeren is een onvergetelijk avontuur waarbij je geniet van de mooiste uitzichten in onze regio. Je ziet de Lokerse Feesten, het Europees natuurreservaat Molsbroek of de prachtige stadsgezichten op een unieke manier, vanuit de lucht.
Exclusieve ballonvaarten in je eigen regio Publiballon.
Ballonvaart Aarsele 31/8/2018Aalter - Wakken. Ballonvaart De Pinte8/8/2018De Pinte - Oosterzele. Ballonvaart Tielt2/8/2018Ruiselede - Dentergem. Ballonvaart Gent24/7/2018Destelbergen - Oosterzele. Ballonvaart Torhout22/7/2018Aartrijke - Tielt. Ballonvaart Waregem21/7/2018Wontergem - Anzegem. Ballonvaart Gent18/7/2018Mariakerke - Zingem. Ballonvaart Gentse Feesten15/7/2018Destelbergen - Gavere. Ballonvaart Cassel14/7/2018Roesbrugge - Hardifort FR. Ballonvaart Merelbeke7/7/2018Laarne - Zingem. Ballonvaart Aalter6/7/2018Aalter - Nevele.
Bucketlist Ballonvaarten - Bij onze privé ballonvaarten ben jij de VIP!
PRIVE VOOR 2. PRIVE VOOR 3. PRIVE VOOR 4. Een ballonvaart in privé sfeer? Welkom bij Bucketlist Ballonvaarten! Bekijk onze privé ballonvaarten! Bucketlist Ballonvaarten is gespecialiseerd in. exclusieve privé ballonvaarten in Vlaanderen. Ontstaan uit passie voor de ballonvaart., omdat hij elke vaart opnieuw met zijn gasten meegeniet! Hij is Djorry Simoen en ballonvaren is voor hem' '' A way of life' '! Ontdek ons verhaal! Voel je VIP! Bij ons ben je geen nummer. 99 van onze ballonvaarten zijn privé! Alleen, met je geliefde, familie of vrienden. Ontdek onze mogelijkheden! Bekijk rustig onze website en vele vragen zullen reeds beantwoord worden. Ook onze FAQ zal hierbij helpen. Heb je nog vragen? Ontdek onze FAQ! We delen graag onze avonturen, geniet mee! SCHENK EEN EXCLUSIEVE BALLONVAART ALS CADEAU!
DROOM Ballonvaarten - Droom jij ook van een echte ballonvaart? DROOM Ballonvaarten uit Denderleeuw laat deze uitkomen! Spring aan boord van onze luchtballon en beleef een onvergetelijke ervaring. Hoog boven de aarde - vrij als een vogel!
Bezoek ons ook zeker op Facebook, want daar posten we telkens de nieuwste foto's' van onze vaarten! Bekijk ook zeker even deze kleine video! Altijd fijn om ons in actie te zien! Zin in een ballonvaart? Wat gebeurt er allemaal?
Admiral Ballonvaarten Ballonvaren, Ballonvaarten, Onze luchtballonnen Verken uw eigen streek vanuit onze ballon.
René Mathei Nieuwesteenweg 249,3870, Heers België Tel: 011/48 43 23 GSM: 0475/60 60 78 info@admiralballooning.be. Designed by: Otto Oome Information Technologies. De verplichte Corona-Ballonvarenstop is voorbij. We mogen terug varen! Meevaren Prijzen Reclame FotoGallerijen Links. Klik hier voor overzicht. Naviguer InfoQuest Publicité Galeries Liens.

Contacteer ons